Jak działa tryb "Zawsze online"?
 

Do czego służy tryb zawsze online?


Aktywacja trybu "zawsze online" powoduje, że okno czatu wyświetlane jest zawsze w trybie gotowości do rozmowy (niezależnie od tego czy w danej chwili konsultant jest dostępny).

Pozostawienie czatu w trybie aktywnego okna rozmowy ma na celu zachęcenie klientów do podjęcia kontaktu, co przełoży się na pozyskanie nowych kontaktów.

Gdy konsultant jest niedostępny, klient zostanie poproszony o pozostawienie danych (wskazanych przez nas w ustawieniach ekranu startowego).

W przypadku powracającego klienta, którego dane już posiadamy, pojawi się informacja o niedostępności konsultantów oraz prośba o pozostawienie wiadomości:

Czat zawsze online

Tryb "zawsze online" pozwala na zamknięcie strony z panelem czatera; o nowej rozmowie informują nas powiadomienia na Google Hangouts, powiadomienia mobilne bądź powiadomienia na pulpicie komputera.


Twoja opinia:

Podpis:

Adres email:
(nie będzie opublikowany)

Twoja ocena:

Twój komentarz zostanie dodany po zakceptowaniu przez moderacje.